wingelogo


 

Winge Bygg växer och behöver därför förstärka organisationen med fler medarbetare.

Vi värnar om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta.

Winge Bygg är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal tecknade med Unionen, Sveriges ingenjörer, Ledarna och Byggnads.
I avtalen ingår bland annat:

  • Tjänstepension
  • TGL tjänstegrupplivförsäkring
  • TFA arbetsskadeförsäkring
  • Föräldralön
  • TRR/TLS trygghetsråd

Utöver kollektivavtalade försäkringar har alla medarbetare möjlighet att teckna en frivillig sjukvårdsförsäkring via Euroaccident.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig tjänstepension. Alla tjänstemän omfattas av tjänstepension genom pensionsplanerna ITP1 och ITP2 och yrkesarbetare omfattas av tjänstepension för privatanställda arbetare genom SAF-LO.

Vi värnar om friskvård och många av våra medarbetare tycker om motion. Medarbetare som är friska och glada är inte bara en förutsättning för vår fortsatta framgång utan skapar också trivsel och personlig harmoni. Tillsammans med vår företagshälsovård genomgår alla medarbetare kontinuerliga hälsoundersökningar med fysiska tester för att arbeta förebyggande. Samtliga medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag för regelbunden träning. 

Vi har flera idrottsintresserade medarbetare vilket gör att vi ofta gör gemensamma aktiviteter tillsammans.

Har vi ingen ledig roll just nu? Hör gärna av dig ändå så kan vi knyta en kontakt inför framtiden. Vi fyller löpande på vår verksamhet med nya människor. Varmt välkommen med din ansökan till personal