wingelogo


 

Winge Bygg växer och behöver därför förstärka organisationen med fler medarbeteare.

På Winge värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta.

Om du känner att beskrivningen passar in på dig så har vi några lediga positioner där du får möjlighet att bli en del av Winges utveckling.

Välkommen att skicka din ansökan.
 

KMA-Samordnare

Är du Winges nya KMA-samordnare?
Vill du arbeta på en framgångsrik byggfirma med mycket känsla och gemenskap? Då kanske du är nyfiken på vår tjänst som KMA-samordnare på Winge Bygg?

Winge är firman där du hittar det mesta. Vi är sanna entreprenörer, som i varje projekt gör vårt bästa. För att lyckas med detta skapar vi väl sammansatta arbetslag som tillsammans strävar efter att nå våra mål. Vi värnar om att det ska vara roligt på jobbet och vårt arbetsklimat präglas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Detta uppnår vi genom att hjälpas åt, och hugga i där det behövs, allt för att stödja varandra.

Vårt behov
KMA är viktigt för oss och vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande roll på antingen hel- eller deltid. Arbetet är placerat i Järfälla, men du kommer även besöka våra projekt, som alla är placerade i Stockholmsområdet.

Arbetet

Vi är certifierade enligt BF9K som är vårt lednings- och produktionssystem inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö, detta system kommer du att ansvara för och säkerställa att dokumenten uppdateras för att möta gällande certifieringsregler.
 
 •  I vårt förändrings- och förbättringsarbete genomför vi årliga internrevisioner av våra byggprojekt som vår KMA driver. Vi blir även reviderade av ett oberoende revisionsorgan utsett av BF9K, där du sköter samordningen.
 • Vara behjälplig med att sammanställa Drift- & underhållsinstruktioner samt samordna all slutdokumentation för att möjliggöra projektredovisning.  
 • När det kommer nya lagar och regler som berör Winge, ansvarar du för hur de ska hanteras, samt arbeta in processer, rutiner, mätetal samt sätta mål. Detta område inkluderar även att ta fram olika leverantörer som kan stödja våra projekt inom områdena.
 • I rollen agera som stöd och bollplank till arbetsplatserna inom din expertis, exempelvis i skapandet av egenkontroller.
 • I juli 2021 slås BF9K ihop med Povel och ersätts av ett gemensamt system. Ditt arbete blir att säkerställa att Winge lever upp till gällande krav samt att säkerställa implementationen av systemet.
 • Tillsammans med HR Ansvarig utveckla arbetsmiljöarbetet och dess processers efterlevnad utifrån vår certifiering.

 
Personlighet
För att trivas på Winge tror vi att du är prestigelös och gillar att samarbeta. Eftersom rollen är administrativ och processtyrd är det viktigt att du är noggrann och systematisk, samt har ett öga för detaljer. Vi tror vidare att du gillar både system och människor, eftersom du även stödjer våra medarbetare ute i projekten. Du arbetar självständigt i din roll, med nära samarbete med dina kollegor på kontoret och ute i verksamheten. 
Vårt kontor i Järfälla har ca 10 medarbetare, resterande del av verksamheten finns ute på våra byggprojekt. Vi är ett gäng glada personer och ser gärna att även du har nära till skratt. Det är även viktigt att du tycker det är roligt att hjälpa till med andra uppgifter än enbart KMA, eftersom vi värnar om att hjälpas åt när det behövs.
 
Erfarenhet
Vi tror att du har några års erfarenhet från byggbranschen och har ett extra intresse för kvalitet och miljö. Du får gärna ha en miljöutbildning i grunden eller liknande erfarenhet, samt vara väl insatt i lagar och regler, branschens nomenklatur och regelverk.  
 
Fakta om Winge
Winge är det lokala företaget med det stora företagets erfarenhet. Våra kunder är privata fastighetsägare, stat, kommuner och landsting.

Vi utför alla typer av entreprenader och vår huvudsakliga sysselsättning är ny-, om- och tillbyggnader av skolor, förskolor, idrottshallar, kontor och industribyggnader.

Vi har 44 medarbetare, fördelat på hälften tjänstemän/hälften hantverkare. Under 2019 omsatte vi 386 Mkr. 
 
Ansökan
Känns detta som ditt jobb, tveka inte att söka till oss senast den 15 januari 2021.
 
Frågor besvaras av:

Controller: Hans Olsson eller 072-2282021

HR Ansvarig: Charlotte Hooft  eller 070-2657809

Ansökan skickas till: personal

 

Platschef

Vi söker en driven platschef som vill vara en del av Winge Byggnads ABs utveckling.
Som platschef på Winge arbetar du i projekt i nära samarbete med arbetschef och entreprenadingenjör. Dina huvudsakliga uppgifter är tid- och ekonomistyrning samt samordning av egen personal och UE.

 • Motivera och stimulera egen personal och UE samt leda och fördela det dagliga arbetet.
 • Ansvara för att projektet styrs mot uppställda mål och att myndighets- och lagkrav efterlevs.
 • Upprättande av produktionstidplan och styrning av produktionen mot denna.
 • Ansvara för att projektbudget hålls och ansvar för ÄTA-hantering
 • Ansvara för efterlevnad av KMA-plan och att kontroller enligt kontrollplan genomförs.
 • Tillsammans med projektets inköpare genomföra inköp.


Kvalifikationer:
Du arbetar idag som platschef eller som erfaren arbetsledare i ett entreprenadföretag och känner att du vill utvecklas i din roll. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av byggbranschen i arbetsledande roll.

Ansökan skickas till: personal