wingelogo


 

Winge Bygg växer och behöver därför förstärka organisationen med fler medarbetare.

På Winge värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta.

Om du känner att beskrivningen passar in på dig så har vi några lediga positioner där du får möjlighet att bli en del av Winges utveckling.

Välkommen att skicka in din ansökan.
 

Är du Winges nya projektingenjör?

Vill du arbeta på en framgångsrik byggfirma med mycket känsla och gemenskap? Då kanske du är nyfiken på vår tjänst som projektingenjör på Winge Byggnads?

Winge är firman där du hittar det mesta. Vi är sanna entreprenörer, som i varje projekt gör vårt bästa. För att lyckas med detta skapar vi väl sammansatta arbetslag som tillsammans strävar efter att nå våra mål. Vi värnar om att det ska vara roligt på jobbet och vårt arbetsklimat präglas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Detta uppnår vi genom att hjälpas åt, och hugga i där det behövs, allt för att stödja varandra.

Vårt behov
Vi söker en projektingenjör som vi kan erbjuda en spännande roll inom både anbud, inköp och produktion. Vi kan ge dig möjlighet att göra affärer, vilket vi ser som en betydande kunskap för att du ska lyckas i rollen. Kontoret är placerat i Järfälla, men du kommer även att arbeta ute i våra projekt, som alla är placerade i Stockholmsområdet.

Arbetet

Inköp
Inköp i projekt; genomföra projektspecifika inköp av material och UE, inköpsplanering och kostnadsstyrning, projektanpassade förfrågningar, upprättande- och bekräftelse av avtal, leverantörsbedömningar samt utvärdering av köpta leverantörer.

Produktion
Ekonomiska avstämningar och prognoser, utförande av ekonomiska regleringar med kund och leverantörer, deltagande i produktionsplanering, samordning av drift- och skötselinstruktioner samt relationsritningar.

Kvalitet
Deltagande i kvalitetsarbetet enligt kvalitetssystemet.
 
Personlighet
För att trivas på Winge tror vi att du är prestigelös och gillar att samarbeta. Eftersom rollen är administrativ är det viktigt att du är noggrann och systematisk, samt har ett öga för detaljer. Vi tror vidare att du gillar både affärer och människor, eftersom du stödjer våra medarbetare ute i projekten, samt hanterar kunder. Du arbetar självständigt i din roll, med nära samarbete med dina kollegor på kontoret och ute i verksamheten. 
Vårt kontor i Järfälla har ca 10 medarbetare, resterande del av verksamheten finns ute på våra byggprojekt. Vi är ett gäng glada personer och ser gärna att även du har nära till skratt.
 
Erfarenhet
Vi tror att du har några års erfarenhet som projektingenjör inom bygg och/eller anläggning. Du har en teknisk examen och ekonomisk kompetens, samt kunskap i användandet av Microsoft Office, kalkylprogram, affärssystem samt kvalitetssystem så som ISO 9000 eller BF9K. Dina svenska kunskaper är goda i tal och skrift och det är en fördel om du har körkort. Det är även viktigt att du gillar att göra affärer.

Fakta om Winge
Winge är det lokala företaget med det stora företagets erfarenhet. Våra kunder är privata fastighetsägare, stat, kommuner och landsting.
Vi utför alla typer av entreprenader och vår huvudsakliga sysselsättning är ny-, om- och tillbyggnader av skolor, förskolor, idrottshallar, kontor och industribyggnader.
Vi är 47 medarbetare, fördelat på hälften tjänstemän/hälften hantverkare. Under 2020 omsatte vi 339 Mkr.
 
Ansökan
Känns detta som ditt jobb, tveka inte att söka till oss senast den 15 augusti 2021.
 
Frågor besvaras av: Charlotte Hooft, HR Ansvarig: Charlotte eller 070-2657809
 
Ansökan skickas till: personal
Under perioden vecka 28-31 har vi byggsemester vilket gör att vi inte är lika tillgängliga som under resten av året.  
All slags telefonförsäljning avböjs vänligt men bestämt